سیستم با اندازه گیری هایی که در خروجی بوستر پمپ دارد، همراه با ساز و کار هایی برنامه ریزی شده، متوجه مقدار دبی مورد نیاز خواهد شد و می تواند با ورود و یا خروج یک تا چند پمپ، این سطح دبی را تامین سازد.
برخی بوستر پمپ ها ممکن است نیاز به واحد انرژی خاصی داشته باشند مانند اینورترها یا دستگاه های مشابه که برای تنظیم و کنترل مصرف انرژی استفاده می شوند.
سپس مجموع مصرف آب یکی از واحدها محاسبه شده و در نهایت با ضرب آن در تعداد واحدها، مقدار کل دبی مصرفی ساختمان در حالت بیشترین مصرف آب بدست میآید.
مصرف بهینه انرژی: در سیستم های چند پمپه، پمپ ها به صورت خودکار با توجه به نیاز فعال یا غیرفعال می شوند، که منجر به صرفه جویی در مصرف انرژی می شود.
کنترل فشار: در هنگام انتقال مایع، بوستر پمپها به وسیله کنترلرها و سنسورهای مخصوص، فشار را کنترل و تنظیم میکنند.
بوستر پمپ آتش نشانی یک بوستر پمپ آب نوع پمپ است که برای افزایش فشار و تأمین آب به سیستمهای آتشنشانی استفاده میشود. این نوع پمپ به منظور افزایش قدرت فشار آب در شبکه آتشنشانی به کار میرود تا در مواجهه با حوادث آتشسوزی، آب به صورت موثرتر و با فشار بیشتر به محل مورد نیاز منتقل شود.
شیر اطمینان: از آنجایی که در بوستر پمپ آتش نشانی، پرشر سوئیچ تنها فرمان استارت پمپ را می دهد و پمپ را خاموش نمی کند، ممکن است شرایطی پیش بیاید که مسیر جریان خروجی مسدود شود.
شما باید اول تنها پمپ را روشن کنید تا کمک کند فشار ها از پورت های خروجی خارج شوند.
جوکی پمپ: برای تامین فشارهای ناشی از نشت و یا احیانا مصارف کم اطفا حریق. در واقع وظیفه اصلی آن این است که مانع استارت و استاپهای مکرر پمپهای اصلی در مواقعی که حریقی وجود ندارد شود و خودش به تنهایی فشار لازم را تامین کند.
منبع دیافراگمی: منبع دیافراگمی در سیستم بوستر پمپ وظیفه، تأمین فشار و جریان پایدار و مطلوب مایعات را بر عهده دارد.
اهمیت استفاده از از بوستر پمپ را نمی توان در یک واحد مجزا از ساختمان های مسکونی درک کرد.
ما در شوفاژ ایران از مرحله طراحی تاسیسات تا اجرای پروژه در کنار شما هستیم.
بوستر پمپ دارای ویژگیهای زیادی است. برخی از این ویژگیها عبارتند از:
هزینه نگهداری: برآورد هزینههای نگهداری و تعمیرات پمپ در طول عمر آن.
Comments on “بوستر پمپ Fundamentals Explained”